Boels Rental

Heb jij een grote passie voor techniek? Raak jij enthousiast om te sleutelen en onderhoud te verrichten aan diverse machines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Service monteur buitendienst Zuid-Holland en Utrecht

Dit is de rol

Als Service monteur buitendienst (Areamonteur) draag je mede zorg om onze machines in jouw regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk om de kwaliteit van het machinepark te waarborgen en te verhogen binnen de regio waar je werkzaam bent. Om dit samen met jouw collega's te realiseren biedt je een goede service en ondersteuning aan de filialen. Daarnaast biedt je oplossingen voor de klant bij eventuele storingen of onderhoud op locatie. Om de taken in deze afwisselende functie goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicebus, een Ipad en telefoon.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het CV. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur richting motorvoertuigentechniek.
  • Allround sleutelervaring op het gebied van motorvoertuigentechniek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. De nadruk ligt op motorvoertuigentechniek.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het sleutelen aan hoogwerkers, aggregaten en/of grondverzetmaterieel.
  • Je kan technische kennis duidelijk en gestructureerd overbrengen naar anderen.
  • Je bent flexibel, zelfstandig en stressbestendig.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
9673410573
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
10-02-2018
Locatie:
Zuid-Holland en Utrecht
Contactpersonen:
Jasper Oostrom
mobiel: +31 639898143
Terug naar boven