District West-Zuid Nederland

Heb jij passie voor machines & techniek? Raak jij enthousiast om onderhoud te verrichten aan aggregaten, aircotoestellen, lichtmasten, heaters,..? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteur climate

Dit is de rol:

Als monteur draag je mede zorg voor de machines van Racor (Specialistische afdeling van Boels). Je zorgt voor een optimale technische- optische staat van onze machines voor onze klanten. Je biedt een goede service en ondersteuning  aan de verschillende Racorvestigingen in Nederland, in samenwerking met jouw collega’s. Daarnaast bied je oplossingen voor de klant bij eventuele storingen of onderhoud op locatie. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste filiaalauto, een  Ipad en telefoon.

Dit neem jij mee:

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • MBO technische      opleiding;
  • Allround      monteur ervaring op het gebied van koeltechniek, verwarmingstechniek,…
  • In bezit van      rijbewijs B(E)
  • Technische      kennis duidelijk en gestructureerd kunnen overbrengen naar anderen;
  • Flexibel;      zelfstandig; stressbestendig;

Dit bieden wij:

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Referentienummer:
0748973592
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Locatie:
Zoetermeer
Contactpersonen:
Jasper Oostrom
mobiel: +31 639898143
Terug naar boven