Racor

Accountmanager Power & Climate Racor (West- en Oost-Vlaanderen)

Wil jij als Accountmanager van onze Business Unit Power & Climate België bijdragen aan de verdere groei van onze succesvolle organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is de rol

RACOR is een onderdeel van Boels Verhuur en is gelegen in Meerhout, België. We zijn actief in het verhuren van stroomgeneratoren, verwarmings- en airco-installaties voor de industriële omgeving en evenementensector.

 

In de functie van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de marktpositie binnen de bouw en industrie. Dit houdt in dat je de bestaande klantenportefeuille beheerd. Jij onderhoudt de relatie met de klant en maakt de commerciële afspraken. Daarnaast ga je er iedere dag voor om jouw klantenbestand en de markt te vergroten. Je neemt deel aan beurzen en maakt gebruikt van je eigen creativiteit in het benaderen van potentiële klanten. Je weet de juiste contactpersonen te enthousiasmeren over de dienstverlening van Boels met als doel tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen. Vervolgens maak je (prijs)afspraken met bijbehorende offertes voor jouw klanten en volgt deze op. Dit alles doe je volgens de procedures en kwaliteitsnormen die opgesteld zijn door Boels Rental.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over een bachelor werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Affiniteit of ervaring in de koel-/elektrotechniek is sterke pre;
  • Je hebt ervaring in een gelijkwaardige functie en beschikt over een groot klantennetwerk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je beheerst het MS-Office pakket;
  • Je beschikt over een commerciële drive en kunt op een juiste manier onderhandelen;
  • Je bent een enthousiaste teamplayer en transparant is je communicatie;
  • Je bent accuraat, flexibel, initiatiefrijk en hebt geen 8-17h mentaliteit.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke hospitalisatieverzekering. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
874490405
Regio:
Antwerpen - Anvers
West-Vlaanderen - Flandre Occidentale
Oost-Vlaanderen - Flandre Orientale
Vlaams-Brabant - Brabant Flamand
Limburg - Limbourg
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
09-03-2020
Startdatum:
11-03-2019
Contactpersonen:
Terug naar boven