Boels Rental

Ben jij een echt buitenmens, niet bang om hard te werken en affiniteit met evenementenwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Terreinmedewerker Amdyte Event Fencing

Als terreinmedewerker voor Amdyte Event Fencing in regio Utrecht, onderdeel van Boels, zorg je ervoor dat alle hekwerken en afrasteringsmaterialen op tijd klaar staan voor transport. Je helpt het transport te laden, houd het terrein op orde, maakt de materialen indien nodig schoon, of voorziet hekwerken van nieuwe zeilen. Je bent de spil tussen de planning op het kantoor en het uitgaande transport. De materialen die retour komen van de evenementen controleer je, herstel je waar nodig en ruim je vervolgens op. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein, zodat dit ordelijk, schoon en overzichtelijk blijft.

 

In deze functie maak je deel uit van een leuk team en je krijgt snel je eigen verantwoordelijkheden en vrijheid uiteraard wel in samenspraak met je leidinggevende.

 

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Affiniteit met evenementen
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt een goede fysieke gesteldheid;
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Achtergrond in de evenementenbranche is een pré;
  • Je hebt een aanpakkers mentaliteit en bent flexibel qua werktijden;
  • Een VCA-certificaat is een pré, geen must.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng waar mogelijk. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. De periode waarin wij iemand zoeken ligt vanaf maart tot en met september bij goed functioneren is kans op verlening of voor het volgende festivalseizoen mogelijk. Dit is wat wij jou bieden.

Kun jij de uitdaging bij Amdyte aan? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Referentienummer:
458004471
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
26-08-2020
Startdatum:
07-05-2019
Locatie:
Woudenberg
Contactpersonen:
Roy Visschers
mobiel: +31 618745944
Terug naar boven