Boels Rental

Heb je passie voor techniek en wil je ons gevarieerd machinepark onderhouden en verhuur klaar maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteur

Dit is de rol
Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat  voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • je hebt een technische opleiding gevolgd
  • Je hebt ervaring met onderhoud/reparatie van machines en een passie voor techniek;
  • je hebt een klant- en servicegerichte instelling;
  • je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs B(E).

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij.  Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
729266074
Regio:
Zuid-Holland
Locatie:
Den-Haag
Contactpersonen:
Jasper Oostrom
mobiel: +31 639898143
Terug naar boven