Area België 4

chauffeur CE Melsele

 

Vanuit ons districtsdepot in Melsele start jij jouw dag. Je krijgt een planning mee van de ritten van die dag met daarop tevens een lijst van machines die jij dient te laden. Met een Boels-vrachtwagen laad jij jouw materialen en machines en vertrek jij richting jouw bestemming. Onze transportplanners plannen jouw dag zo effectief mogelijk, hiermee kan het ook zijn dat je naast het afleveren van machines ook machines in de buurt ophaalt om deze weer meer terug te nemen naar het depot. Als chauffeur ben jij de verbindende factor tussen ons bedrijfsbureau en de klant.

Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg  je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Misschien heb je nog geen specifieke kennis hebt van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE;
  • Je hebt een aanduiding op je rijbewijs, maarmee je kunt aantonen dat je vakbekwaam bent ( code 95/Medische keuring)
  • Je hebt een bestuurderskaart;
  • Je hebt 2 jaar relevante rijervaring;
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en bent je klanten altijd behulpzaam.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

Referentienummer:
873814588
Regio:
Antwerpen - Anvers
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Locatie:
Melsele
Contactpersonen:
Chloe Abbeloos
mobiel: +31 648018901
Terug naar boven