Boels Rental

Wil jij als commerciële Accountmanager mee groeien met onze succesvolle organisatie?

Accountmanager Den Haag

Wil jij als commerciële Accountmanager mee groeien met onze succesvolle organisatie?

Dit is de rol

Voor jouw regio beheer je de bestaande klantenportefeuille en ben je iedere dag actief in het vergroten van het marktbaandeel bij jouw klanten. Van de lokale aannemer tot de grote internationale bouwbedrijven, ze zijn allemaal klant bij jou. Jij zorgt voor een optimale samenwerking en een uitstekende relatie met de klant. Je weet de juiste contactpersonen te enthousiasmeren  over de dienstverlening van Boels met als doel tot een constructieve samenwerking te komen. Dit doe je door onder andere door het bezoeken van jouw klanten, het maken van prijsafspraken, het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten en het afsluiten van contracten. Je werkt hierin intensief samen met jouw collega’s binnen jouw regio, zodat deze afspraken correct kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast ga je er iedere dag voor om het resultaat en het bijbehorende rendement bij jouw klanten te verhogen.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een HBO werk -en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante ervaring.
  • Je hebt een passie voor commercie. Je ervaart veel plezier in het contact met de bestaande klanten en je vindt het een uitdaging om nieuwe klanten te werven.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je schakelt moeiteloos op diverse niveaus, van medewerkers op de bouwplaats tot aan directieniveau.
  • Servicegerichtheid staat bij jou centraal.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en tegelij.ertijd zoek je de samenwerking op met de filialen binnen jouw regio, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
  • Uiteraard beschik je over rijbewijs B.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

Referentienummer:
181852377
Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Locatie:
Den Haag
Contactpersonen:
Diana Hoogendoorn
Terug naar boven