Area Zuid 1

Wil jij werken voor een van onze grootste depots en hierbij zorg dragen voor de correcte afhandeling van onze kapitaalmachines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Administratief medewerk(st)er Technische Dienst Sittard

Boels is jaren gelden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. Onze kapitaal machines, zoals hoogwerkers, graafmachines, aggregaten, worden vanuit ons bedrijfsbureau verspreid. Ons bedrijfsbureau regelt dat al onze machines gekeurd, onderhouden, verhuurd en getransporteerd worden. Als administratief medewerker ben jij een belangrijke schakel in dit proces.

 

Als administratief medewerker ben je op dag dagelijkse bezig met bestellingen doen, heb je contact met leveranciers en werk je schades en andere administratie af.  Je houdt overzicht en kan goed randzaken van hoofdzaken onderscheiden. Op ons bedrijfsbureau zal je starten met een basispakket van werkzaamheden en naar mate je langer bij ons bent zullen we dit pakket steeds verder uitbreiden.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaringen en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf in het volgende?

 

  • Je hebt een mbo-niveau, bij voorkeur in de richting van administratie;
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Duits en Engels, zowel gesproken als geschreven, Frans is een pre;
  • Je hebt uiteraard een servicegerichte instelling;
  • Je werkt graag in teamverband en vind het niet erg om met veel interne afdelingen te communiceren;
  • Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden en je schiet niet in de stress wanneer er meerdere dingen gedaan moeten worden. Jij regelt het;
  • Uiteraard heb je goede administratieve vaardigheden en heb je ervaring met MS Office.
  • Je ziet werk liggen en bent pro actief.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
051506341
Regio:
Limburg
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
26-08-2021
Startdatum:
23-07-2019
Locatie:
Sittard
Contactpersonen:
Kaylee Spronck
mobiel: +31 648018781
Terug naar boven