District Zuid België/Luxemburg

Baliemedewerker te Eupen

Een goed advies geven waarmee je klanten écht verder helpt: daar word jij blij van! De klanten die dagelijks bij onze vestiging binnenlopen, help je bij hun keuze voor het juiste apparaat of machine. Vanwege jouw passie voor machines weet je alle ins en outs en kun je deze goed overbrengen. Samen met de materialen, geef je de klant een goed advies en een tevreden gevoel mee naar huis.

Als je enthousiast wordt na het lezen van deze omschrijving, dan ben jij misschien wel onze nieuwe medewerker verhuur!

 

Dit is de rol

Dit kun je verwachten op een dag bij Boels: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben, ondertussen beheer je ook de aanvragen per mail en telefoon.  Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, we hebben een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Wanneer de klant de machine komt terugbrengen controleer je de machines zorgvuldig en zorg je voor de juiste administratieve afhandeling.
Kortom: Je zorgt dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld voor de klant. De dag biedt veel afwisseling. Het ene moment ben je de mail en telefoon aan het beantwoorden en stel je offertes op, terwijl je op een ander moment de klanten in het filiaal te woord staat of licht onderhoud verricht aan de machines. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede uitstraling van het filiaal. Je hebt een vaste vestiging waar je werkt, maar de flexibiliteit om van vestiging te wisselen is een must.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s, aangevuld met een secundaire werk en/of denkniveau;
  • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer je bv. even alleen achter de balie staat en tegelijkertijd klanten binnenkomen en de telefoon voortdurend gaat.
  • Je werkt graag samen met collega’s;
  • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B.

  

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.                      

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
542528114
Regio:
Liège - Luik
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
01-08-2020
Startdatum:
01-08-2019
Locatie:
Eupen
Contactpersonen:
Samantha Charlier
Terug naar boven