District Noord België

Chef Werkplaats Melsele

 Op onze technische dienst gaan we vanwege onze groei ons huidige team verder uitbreiden. Op dit moment zijn we op zoek naar een Chef Werkplaats. Binnen deze afdeling hebben de monteurs hun eigen specialisme. Door de ervaring die ze hebben opgebouwd ondersteunen ze ook in onderhoud en reparaties aan machines buiten hun specialisme. Dit onderdeel van onze TD richt zich met name op het onderhoud en reparaties aan onze machines in een specialisatiegebied. Dit zijn met name de productgroepen Grondverzet ( tot 22 ton), Hoogwerkers ( tot 43 meter) of Power (waaronder generatoren tot 325 KVA). Je controleert de werkzaamheden in de werkplaats en bent verantwoordelijk voor de reparaties en storingen van de machines die naar de TD worden gestuurd. We verwachten van je dat je prioriteiten kunt stellen en goed bent in het initiëren van acties voor de TD. Je bent het aanspreekpunt van alle medewerkers in de werkplaats. De Chef Werkplaats wordt aangestuurd door de Technisch Coördinator en samen is men verantwoordelijk voor de planning, organisatie en coördinatie van de dagelijkse gang van zaken op de TD. 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Ervaring in een leidinggevende rol, met de nadruk op het aansturen en verantwoordelijk zijn voor het personeel op een afdeling / werkplaats / TD;
  • Je bent discreet, hebt organisatietalent en houdt overzicht in een drukke organisatie;
  • Je beschikt over uitstekende  communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en kunt dit vertalen naar de afdeling;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met veranderingen door te voeren in een organisatie;
  • Je hebt een servicegerichte en flexibele instelling en gaat gestructureerd te werk;
  • Je toont initiatief en bent accuraat met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het MS Office pakket, voornamelijk Excel.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. 

Referentienummer:
728727180
Regio:
Antwerpen - Anvers
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkdagen:
Dag
Locatie:
Melsele
Contactpersonen:
Chloe Abbeloos
mobiel: +31 648018901
Terug naar boven