Boels Rental

Wil jij samen de verantwoordelijkheid hebben voor ons filiaal in Zutphen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Depotmanager Zutphen

Dit kun je verwachten als Depotmanager: je geeft leiding aan de medewerkers van het filiaal en motiveert het team. Je bouwt voortdurend aan je team om maximale prestaties uit je team te halen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële, kwaliteits- en budgetdoelstellingen. Ieder depot heeft een marktgebied, voor dit gebied verzorg je acquisitie en een optimaal relatiebeheer. Indien van toepassing, zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing en het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van het depot. Je stuurt je team aan op een goede uitstraling van het filiaal en op een correcte dagelijkse filiaaladministratie, zoals kascontrole en -storting, debiteurenbeheer en facturatie.
We verwachten van een depotmanager ondernemerschap, omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen depot. Jij regelt het!

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau, (bij voorkeur aantoonbaar middels een genoten opleiding richting commercieel / techniek).
  • Voor deze rol is het van belang dat je beschikt over minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving, bij voorkeur in de verhuurbranche.
  • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en hebt organisatievermogen;
  • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B, indien je ook beschikt over E heeft dit de voorkeur.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
136652382
Regio:
Gelderland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Locatie:
Zutphen
Contactpersonen:
Clarissa Keizer
mobiel: +31 6 390 079 75
Terug naar boven