Boels Rental

Wil jij werken bij een van de top 5 filialen van Boels? Ben jij een leider van nature, weet je uit ervaring hoe je in een hectische en veranderende omgeving structuur kunt aanbrengen en heb je affiniteit met techniek? Dan zoeken we jou!

Assistent Filiaalleider Groningen

’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal op. Samen met de filiaalleider zorg je voor de planning en verdeling van de dagelijkse werkzaamheden. Je stuurt de dagelijkse operatie en motiveert je collega’s. Daarnaast lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, we hebben een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Je bent medeverantwoordelijk voor het verzorgen van de transportplanning van het filiaal. De dag biedt veel afwisseling. Het ene moment ben je de mail en telefoon aan het beantwoorden en stel je offertes op, terwijl je op een ander moment de klanten in het filiaal te woord staat of licht onderhoud verricht aan de machines. Samen met je collega’s zorg je voor een goede uitstraling van het filiaal.

Het team
Natuurlijk werk je niet alleen. Het team bestaat uit 26 collega’s die je samen met de Filliaalleider aanstuurt.
Het team zit verdeeld over twee locaties en bestaat uit planners, chauffeurs, verhuurmedewerkers, terreinmedewerkers en monteurs.

Wat wij vragen
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels.

  • HBO werk- en/of denkniveau, bij voorkeur technisch georiënteerd;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, overtuigingskracht en probleemoplossend vermogen;
  • Je bent ondernemend, pro actief en je kunt snel schakelen;
  • Analytisch inzicht en flexibiliteit;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris inclusief reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
  • Collectieve zorgverzekering
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, mogelijkheid om extra verlof te kopen

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button

Referentienummer:
968347779
Regio:
Groningen
Locatie:
Groningen
Contactpersonen:
Clarissa Keizer
mobiel: +31 6 390 079 75
Terug naar boven