Boels Rental

Ben jij die commerciële Manager die wil bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze succesvolle organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salesmanager Machinedivisie (NH/FL)

Jij bent binnen het district (Noord-Holland/Flevoland) de commerciële collega van de Districtsmanager. Je geeft leiding aan een team van accountmanagers. Je vertaalt de beschikbare markt- en bedrijfsinformatie voor je team en je helpt hen hieruit het optimale te halen. Je bent alert op actuele marktvraagstukken en speelt hier middels doelgerichte acties op in. Je maakt op regionaal niveau prijsafspraken. Daarnaast stel je targets op en bewaakt de realisatie hiervan in samenwerking met de operatie. Tevens ben je een klankbord voor de accountmanagers in complexe vraagstukken van klanten.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het CV. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau in een commerciële richting;
  • Je hebt ruim aantoonbare commerciële en leidinggevende ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een commercieel-technische werkomgeving;
  • Je bent sociaal vaardig, innovatief en hands-on ingesteld;
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je hebt een flexibele instelling en reizen vormt voor jou geen probleem;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent (bij voorkeur) woonachtig in de omgeving van Amsterdam/Almere.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
646283787
Regio:
Flevoland
Noord-Holland
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Contactpersonen:
Chantalle Sliwa
Terug naar boven