Boels Rental

Zoek jij een leuke bijbaan naast jouw studie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bijbaan: weekendhulp Terneuzen

Binnen Boels betekent een bijbaan als hulpkracht dat je veel afwisselende werkzaamheden hebt. Dit kan zijn laden en lossen, klein onderhoud verrichten aan machines en er voor zorgen dat het filiaal er tip top uitziet. Wanneer je je helemaal thuis voelt bij ons en je bent er klaar voor, dan mag je bijv. ook klanten adviseren over de machines, contracten maken voor de klant wanneer ze een machine komen huren en zorg je voor een correcte afhandeling wanneer de klant de machine weer terug komt brengen.  Veel afwisseling dus.


Dit neem je mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat geldt ook voor de hulpkrachten. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Minimaal 18 jaar;
  • Je bent gemotiveerd en vol energie;
  • Je bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken;
  • Je bent beschikbaar om zaterdag ochtend te werken.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Dus ook voor onze collega’s met een bijbaan. Daar hoort ook een prima beloning bij. Dit is wat wij jou bieden.

Past deze leuke bijbaan helemaal bij jou? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
752223058
Regio:
Zeeland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Weekend
Locatie:
Terneuzen
Contactpersonen:
Kaylee Spronck
mobiel: +31 648018781
Terug naar boven