Area Zuid 3

Ben jij klantgericht en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker verhuur Middelburg

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Als medewerker verhuur start je 's ochtends samen met je collega's het filiaal op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, we hebben een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Wanneer de klant de machine komt terugbrengen controleer je de machines zorgvuldig en zorg je voor de juiste administratieve afhandeling. Kortom: Je zorgt dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld voor de klant. De dag biedt veel afwisseling. Het ene moment ben je de mail en telefoon aan het beantwoorden en stel je offertes op, terwijl je op een ander moment de klanten in het filiaal te woord staat of licht onderhoud verricht aan de machines. Daarnaast zorg je samen met je collega's voor een goede uitstraling van het filiaal.

Het oranje team
Je komt terecht in een team van 10 gedreven collega's. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het depot. Het depot van Boels Rental biedt een breed assortiment aan verhuurmachines voor zakelijke- en particuliere klanten. Ieder met een eigen project en/of werkzaamheden. Dit geeft jou de mogelijkheid dat je jouw technische kennis en vaardigheden op een brede manier kunt inzetten.

De basis van jouw rol
• Jij adviseert onze klanten met duidelijk advies;
• Proactief denk jij mee om de klant een totaalpakket van apparatuur te verhuren;
• Je stelt offertes en huurcontracten op en verwerkt de administratie hiervan;

Dit ben jij
• Specifieke voorkennis van onze machines is niet nodig, maar je hebt wel een sterke affiniteit met techniek door werkervaring en/of hobby's, aangevuld met een MBO werk- en/of denkniveau:
• Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
• Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer je bijv. even alleen achter de balie staat en tegelijkertijd klanten binnenkomen en de telefoon voortdurend gaat. Jij regelt het!
• Je werkt graag samen met collega's;
• Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Dit bieden wij
• Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega's;
• Marktconform salaris, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk verkeer regeling;
• Boels Rental Depot Middelburg is gunstig bereikbaar vanuit de snelweg;
• Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals personeelskorting, pensioensregeling, verzekeringen met aantrekkelijke premies, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen.
• Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven.

Interesse?
Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onze website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Kaylee Spronck via Kaylee.Spronck@boels.nl of telefonisch via +31 (0)6 48018781.

Referentienummer:
759251277
Regio:
Zeeland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
31-10-2021
Locatie:
Middelburg
Contactpersonen:
Kaylee Spronck
mobiel: +31 648018781
Terug naar boven