Boels Rental

Wil jij als Senior Accountmanager bijdragen aan de verdere groei van onze succesvolle organisatie in toegangsprocesbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Accountmanager IQ-Pass Breukelen

IQ-Pass International B.V. (onderdeel van Boels Rental) is in korte tijd uitgegroeid tot een premium merk op het gebied van toegangsprocesbeheer. IQ-Pass International is marktleider in Europa voor hoogwaardige, tijdelijke en permanente tijdsregistratie en toegangssystemen in o.a. complexe, veiligheidsgevoelige industrieën, grote maritieme en offshore projecten. Wij zijn een innoverend bedrijf en hebben een sterke doe cultuur. Meten is weten, deze instelling vind je terug in onze manier van werken.

Om de vraag vanuit de markt goed te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager Toegangsbeheer. Door sterke groei wil IQ-Pass het salesteam uitbreiden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Je gaat volgens het IQ-Pass forecastmodel werken waarin je targets zijn vastgelegd. Om de juiste doelgroep aan te spreken analyseer je de markt. Je bent gericht op goede klantrelaties. Je komt te werken in het hart van de organisatie - in één van de commerciële segmenten van IQ-Pass. Commercieel denken en werken is jouw tweede natuur,  je let op omzet en marge. Daarnaast ben je communicatief sterk. Je werkt zelfstandig en bent ambitieus, resultaatgericht en leergierig.

 • Verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het huidig klantportfolio door het onderhouden van bestaande klantrelaties en het werven van nieuwe klanten.
 • Verantwoordelijk voor gestelde targets m.b.t. omzet en marge
 • Opvolgen van verkoopplan en terugkoppelen aan de Sales Directeur
 • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken met klanten en het plegen van koude acquisitie, o.a. door het geven van presentaties. Daarbij staan klantbehoeften centraal.
 • Verantwoordelijk voor het gehele offerte traject.
 • Bijhouden van marktontwikkelingen, ontwikkelen van kansen in de markt en deze omzetten in Sales strategieën

Dit neem jij mee
Bij IQ-Pass zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij IQ-Pass. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een HBO werk -en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Accountmanager.
 • Je hebt een passie voor commercie, sterke affiniteit met de industrie en bouw sector en bij voorkeur een sterk netwerk in deze branches.
 • Je bent bekend met safety en security processen, software en technology. Wanneer je ook nog kennis hebt van toegangscontrole is dat een grote pré.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen.
 • Je beschikt over uitstekende sociale- communicatieve- en luistervaardigheden op verschillende niveaus.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, overige talenkennis is een pre.
 • Uiteraard heb je geen bezwaar om te reizen en beschik je over rijbewijs B.

Dit bieden wij
Binnen IQ-Pass kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte om jouw professionaliteit in te zetten. Daarnaast hechten we veel waarde aan je eigen ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij IQ-Pass? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
332314037
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
26-08-2021
Startdatum:
11-10-2019
Locatie:
Breukelen
Contactpersonen:
Roy Visschers
mobiel: +31 618745944
Terug naar boven