Party & Events

Wil jij werken voor klanten in de evenementenbranche en de hospitality wereld, ben je klantgericht en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Commercieel Administratief Medewerker Party & Events

Een uitdagende en afwisselende functie voor jou als Commercieel Administratief Medewerker met affiniteit voor verkoop en administratie. Met jouw enthousiasme en eventuele kennis van de horeca/catering markt, weet je, als vast aanspreekpunt, onze klanten te voorzien van informatie en te ontzorgen. Klanten zijn onder andere internationale catering bedrijven, grote festivals of particulieren die een privé feest organiseren. Je neemt de bestellingen aan, bijvoorbeeld de aankleding van een receptie of een VIP-event met honderden gasten, maar bent ook assertief ingesteld en durft voorstellen te doen. Vanuit ons depot in Sittard werk je offertes uit voor een groep klanten waar jij verantwoordelijk bent. Daarnaast neem je telefoontjes aan en ben je medeverantwoordelijk voor al het mailcontact. Je werkt samen met collega's van transport om alles geleverd te krijgen. Je bent flexibel ingesteld, wellicht heb je een planning gemaakt van je dag, maar kom je er aan het einde van de dag dat je hier nog niet aan toe bent gekomen.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaringen en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf in het volgende?

• Je hebt een MBO of HBO denkniveau, bij voorkeur in de richting van horeca, evenementen of handel;
• Je hebt een goede kennis van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven;
• Duits is een grote pré, gezien we ook Duitse klanten hebben;
• Je hebt uiteraard een servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, waarbij je iedere keer weer zorgt voor een meer dan tevreden klant;
• Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden en je schiet niet in de stress wanneer er meerdere dingen gedaan moeten worden. Jij regelt het;
• Uiteraard heb je goede administratieve vaardigheden en heb je ervaring met MS Office.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.
Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

Referentienummer:
172715219
Regio:
Limburg
Locatie:
Sittard
Contactpersonen:
Kaylee Spronck
mobiel: +31 648018781
Terug naar boven