Boels Rental

Heb jij administratieve ervaring en wil je werken in een snelgroeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Administratief Medewerker DIY Duitstalig

Bouw mee aan de Boels: de praktijk
Als administratief medewerker DIY (Do It Yourself) werk je in een internationale setting en heb je verschillende to do’s. Je onderhoudt dagelijks contact met onze klanten van de bouwmarktpartners in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Je handelt bestellingen maar ook klachten af. Verder ga je aan de slag met cijfers en verzorg je de facturatie, administratie en debiteurenadministratie in SAP. Ten slotte ondersteun je het management met rapportages en financiële overzichten die jij nauwkeurig hebt opgesteld.

Het oranje team
Je komt thuis in een hecht, multicultureel team die onze bouwmarktpartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Benelux en Mid Europe ondersteunt. Samen met 3 leuke collega’s ben je verantwoordelijk voor de Duitstalige landen, 2 collega’s hebben dezelfde rol als jij.

Dit ben jij

  • Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring  
  • Natuurlijk beheers jij de Duitse taal uitstekend, het zou fijn zijn als je ook Engels en Nederlands spreekt
  • Ook kun jij alle mogelijkheden van het Office pakket dromen en kun jij goed overweg met automatiseringssystemen (kennis van SAP is een pré)
  • Verder ben je nauwkeurig, zelfstandig, proactief, flexibel en heb jij een goed cijfermatig inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 
Dit bieden wij

  • Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
  • Marktconform salaris, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk verkeer regeling
  • Flexibele starttijden zodat jij werk en privé goed kan combineren
  • Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals personeelskorting, pensioensregeling, verzekeringen met aantrekkelijke premies, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
  • Last but not least, investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven


Interesse?
Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onderstaande website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Mariëlle Boer via email Marielle.Boer@boels.nl of telefonisch via 06 2875 7591.

Referentienummer:
066211342
Regio:
Limburg
Locatie:
Sittard
Contactpersonen:
Jessie Westhovens
mobiel: +31 618742830
Terug naar boven