Boels Rental

Sales Manager Benelux Unit- en Containerverhuur

Over Boels
Wil je alles weten over Boels? Bekijk de video op onze website en klik op deze link.

Over de functie
Als Sales Manager afdeling Unit- en containerverhuur ben je verantwoordelijk voor alle opdrachten die via onze Boels collega’s binnen komen. Unitverhuur heeft een uniek product en is specialist in het verhuren van kantoorcontainers/units en tijdelijke huisvesting in de grote Boels onderneming. We krijgen heel veel aanvragen en opdrachten van onze collega’s uit de Machine Divisie. De Machine Divisie is de grootste afdeling binnen Boels met een uniek en sterk netwerk bij alle grote en belangrijke klanten in de Benelux. Het komt vaak voor dat Boels een machine verhuurt en dat de klant ook een kantoorunit (container) nodig heeft. Hier kom jij in beeld om dit proces en de communicatie goed te leiden en te zorgen dat Boels een tevreden klant heeft. In deze rol ben je de ambassadeur van Unitverhuur en probeer je er alles aan te doen om samen met de machine divisie onze kantoor units en containers te verhuren. Goede afspraken maken dus en veel communiceren. Het is een heel dynamische rol en we zoeken iemand die een spil is tussen de processen, de verwachtingen en de communicatie tussen Unitverhuur en onze collega’s van de Machine Divisie. Boels verhuurt bijna alles en we willen als one-stop-shop de klant bedienen.

In je rol word je ondersteund door de accountmanagers van Unitverhuur die door de gehele Benelux actief zijn en door medewerkers van de commerciële binnendienst die de offertes maken. Als de klant bij ons bestelt worden de units verhuur gereed gemaakt door onze depot manager in een van onze eigen depots. Jouw taak is om de offertes te beoordelen en in nauwe samenwerking met aan de ene kant de accountmanagers en de binnendienst van Unitverhuur en aan de andere kant onze collega’s van de Machine Divisie de eisen van de klant proberen na te komen. Service en betrouwbaarheid is waarmee je jezelf onderscheidt. Helaas kunnen we niet altijd aan alle klanten eisen voldoen. Het kan voorkomen dat we te weinig units op voorraad hebben of dat we net een ander type hebben dat de klant zoekt. In dit geval leg je duidelijk uit waarom we niet kunnen leveren aan de klant en ook aan de collega’s van de Machine Divisie zodat iedereen begrip heeft voor de situatie. Je schuift regelmatig aan bij sales meetings in de Benelux van de Machine Divisie en je houdt ook je eigen interne sales meetings met de binnendienst en de accountmanagers van Unitverhuur. In deze rol rapporteer je direct aan de Areamanager Benelux.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over een bachelor diploma of je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de verhuur van Kantoorunits/containers, modulaire huisvesting of in de machine verhuur;
  • Je hebt een passie voor commercie. Je ervaart veel plezier in het contact met de bestaande klanten en je vindt het een uitdaging om nieuwe klanten te werven;
  • Je beschikt over uitstekende sociale-, communicatieve-, en luistervaardigheden op verschillende niveaus;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en tegelijkertijd zoek je de samenwerking op met de filialen binnen jouw regio, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen;
  • Standplaats is Sittard, Nederland;
  • Uiteraard heb je geen bezwaar om te reizen en beschik je over rijbewijs B.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke bonus en pensioenregeling.

Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onderstaande website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen of wil je een dag vrijblijvend op bezoek komen? Neem contact op met onze recruiter Roy Visschers via email roy.visschers@boels.nl of telefonisch via +31 (0)6 1874 2830.

 

Referentienummer:
327601355
Regio:
Limburg
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Locatie:
Sittard
Contactpersonen:
Roy Visschers
mobiel: +31 618745944
Terug naar boven