Area Zuid 4

Heb jij affiniteit met techniek, heb jij 2 rechter handen en wil je je graag verder ontwikkelen als monteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Terreinmedewerker Venray

Boels is 41 jaar gelden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. In deze combinatierol heb jij een brede en belangrijke rol binnen het filiaal van Venray. Je komt in een team van 5 collega's terecht, waarbij jij vanuit je terreinmedewerkers rol zorgt voor een net en geordend buitenterrein. Daarnaast ondersteun je de depotmonteur waar nodig, hier komen die 2 rechterhanden goed van pas! Deze rol is voor 40 uur per week.

In deze combinatierol ben jij breed inzetbaar, je helpt chauffeurs met het laden en lossen van machines, maar ook klanten die zelf spullen komen ophalen. Je zorgt voor een net en overzichtelijk filiaal en ziet zelf werkzaamheden die je kunt oppakken. Daarnaast zal je de monteur ondersteunen bij het verhuur klaar maken van alle retour gekomen artikelen. Hierbij komen lichte technische werkzaamheden voor zoals het vervangen van slijtageonderdelen. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en bent flexibel ingesteld, zodat je collega's kunt helpen met algemene werkzaamheden. Je bent die collega die kan bijspringen in verschillende onderdelen van het filiaal wanneer de situatie hierom vraagt.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

• Je hebt een goede fysieke gesteldheid, het werk is namelijk wel intensief;
• Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, maar je hebt wel een sterke affiniteit met techniek door werkervaring of hobby's, aangevuld met een gezonde dosis nieuwsgierigheid;
• Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten en collega's tevreden zijn;
• Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer 3 collega's jou vragen iets te doen of te helpen;
• Je werkt graag samen met collega's;
• Jij hebt een brede interesse en kunt goed overweg met Word en Excel en Outlook;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B, BE is een grote pré.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Zo hebben wij een eigen pensioenregeling en collectiviteitsverzekeringen. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
842377746
Regio:
Limburg
Locatie:
Venray
Contactpersonen:
Kaylee Spronck
mobiel: +31 648018781
Terug naar boven