Boels Rental

Ben jij graag onderweg en kun je goed je eigen werk indelen? Ben jij daarnaast technisch en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Servicemonteur DIY – Regio Zuid België

In de functie van Servicemonteur/Shopbegeleider bij onze divisie DIY (Do It Yourself) ben je verantwoordelijk voor het verhuurassortiment van Boels in diverse bouwmarkten binnen jouw regio. Gemiddeld ben je vier dagen per week met de servicebus onderweg om de bouwmarkten te bezoeken. Jij bent het aanspreekpunt voor de verhuurmedewerkers bij vragen en problemen. Middels jouw kennis en ervaring motiveer je en leid je de verhuurmedewerkers op en bied je ondersteuning op technisch, commercieel en administratief vlak. Tevens controleer je de verhuurcontracten en bewaak je de verhuurtermijnen. Ook beheer je de voorraad zodat machines en accessoires voldoende voorradig zijn voor verhuur en/of verkoop. Tot slot ben je doorgaans één dag per week werkzaam in het Boels filiaal om reparaties aan machines uit te voeren en je administratie bij te werken.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding;
  • Je beschikt over relevante technische en commerciële werkervaring;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid;
  • Je kan goed organiseren, bent flexibel, stressbestendig en servicegericht;
  • Je beheerst de Franse en Nederlandse taal uitstekend;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B(E).

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort een prima salaris bij inclusief maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Referentienummer:
700714097
Regio:
Bruxelles - Brussel
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Locatie:
Brussel
Contactpersonen:
Jessie Westhovens
mobiel: +31 618742830
Terug naar boven